Wat kan Jij doen?

 

Neem deel aan onze volgende acties!

 

We houden je op de hoogte waar en wanneer.

 

Hang onze affiche voor je raam. Je vindt ze hier:

 

 

 

 

Je kan ons desgewenst ook financieel steunen. Alle vrijwilligers werken gratis, maar de website en flyers kosten geld.  Rek nr BE58 9734 3535 0279 op naam van Verbindend Mechelen vzw

 

Laat van je horen! Meld je bezorgdheden niet alleen op de facebookpagina "Red de vesten", maar af en toe ook op andere facebookpagina's ivm Mechelen, op de pagina's van lokale politici, enz...

 

Teken de petitie!  Je kan hier ondertekenen. 

 

 

 

 

 

Contacteer politici van jouw keuze per mail of mondeling en verdedig je idee. Bij de FAQ (zie rechts bovenaan deze pagina) vind je een heleboel argumenten om aan te tonen dat dit project niet wenselijk is.
 

Als je reclame van "de nieuwe vesten" ziet op facebook: reageer elke keer, en vermeld daarbij ook deze website, zodat andere ontevreden burgers ook de weg naar ons vinden. 

 

Informeer je grondig, lees in de FAQ waarom dit project niet zo groen is als het lijkt, en waarom de conclusie van de startnota niet de beste oplossing is.

 

Stuur een link naar deze website en naar onze facebookgroep door aan je Mechelse vrienden en kennissen.

 

Als je lid bent van een Mechelse vereniging, nodig ons gerust uit om te komen spreken. Meer info hierover bij "Links en modeldocumenten".

 

Geef niet op! Dit project tegenhouden of bijsturen wordt een marathon, geen sprint...  Blijf protesteren!  Er wordt op gerekend dat de storm wel zal overwaaien, en dat het protest zal bekoelen.  De aanhouder wint.